Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Balkenbrij recept
Balkenbrij recept

Balkenbrij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees met peper, zout en nootmuskaat in ruim water 3 uur laten sudderen. Af laten koelen. Het vlees uit de pan halen en fijn maken door een vleesmolen. De bouillon weer aan de kook brengen dan het boekweitmeel er beetje, bij beetje bij doen en goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan. Er zoveel meel bij doen totdat de lepel erin blijft staan. Daarna in de koelkast verder stijf laten worden en vervolgens in plakken snijden.

Allergenen Informatie

Voor dit balkenbrij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Balkenbrij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Dit wordt een erg flauw, laf geheel zonder verdere kruiden. Er zal weinig smaak aan zitten M.v.g.Jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 11 december 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven