Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp eerst de .
  2. Schil de en snijd ze in blokjes.
    Kook de in weinig water met in ca. 15 minuten gaar.
    Maak intussen de schoon en snijd de krop in dunne repen.
    Knip de bieslook heel fij.
  3. Snijd de overlangs door en bestrijk de zijvlakken van de worst met .
  4. Bestrooi de snijvlakken royaal met de geraspte .
  5. Leg de worsthelften op het grillrooster en schuif dit met een lekbak eronder ca. 5 cm onder de grill.
  6. Laat de worst in ca. 5 minuten knapperi bruin worden.
    Giet de af.
  7. Verwarm de met de boter.
  8. Stamp de fijn.
  9. Roer de -boter erdoor tot er een smeuíge puree ontstaat.
  10. Schep de , bieslook en erdoor en verwarm de stamppot goed door.
  11. Breng op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
  • kaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in rookworst en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stamppot ijsbergsla met rookworst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hola Edy, Wij gebruiken altijd de lange spaanse sla die komt meer in de buurt van andijvie en goedkoper.
peetra 26 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
270 kcal
13%1080 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot ijsbergsla met rookworst
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • stamppotten
  • Stamppot ijsbergsla met rookworst