Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool gehaktschotel (koolhydraatarm) recept
Spitskool gehaktschotel (koolhydraatarm) recept

Spitskool gehaktschotel (koolhydraatarm)


Ingrediënten


3063

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.

Rul het gehakt gaar in een grote pan.
Snij de ui in blokjes en voeg deze toe bij het gehakt.
Kook 50 milliliter water en voeg daar de boullionblokjes toe.
Voeg dit toe aan het gehakt.
Snij de wortels en spitskool fijn en voeg deze tevens toe.
Laat het allemaal 10 minuten koken.
Giet vervolgens het prutje in een ovenschaal en bestrooi dit met kaas.
Laat het nog 15 - 20 minuten in de oven zodat de kaas krokant wordt.

Eet Smakelijk! Je hebt hiernaast geen aardappels of pasta nodig! Dit voedt voldoende en is erg gezond!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool gehaktschotel (koolhydraatarm) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spitskool gehaktschotel (koolhydraatarm) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

  • Heel simpel en lekker gerechtje! Aardappelen heb ik inderdaad niet gemist.
    Alicia gaf dit recept op 8 januari 2018 4 uit 5 sterren
  • Jammer dat er niet precies de kha bij staan en bv de kcal.
    Hm gaf dit recept op 29 april 2017 4 uit 5 sterren
  • Vanavond gemaakt. Zeer smakelijk gerecht. Wel iets te nat, dus de volgende keer giet ik eerst het vocht af, voor het in de oven gaat...
    Already4T gaf dit recept op 15 augustus 2014 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven