Spinazie-quiche met creme fraiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. De taartvorm bekleden met het croissantdeeg.
  3. De naden van het deeg met duim en wijsvinger tegen elkaar aandrukken.
  4. Deegbodem hier en daar met een vork inprikken.
  5. De gesneden zoete , knoflookteentjes en de gesneden parika in blokjes in de aanbakken.
  6. Daarna in plakjes meebakken.
  7. De in een droge koekepan lichtbruin roosteren en apart houden.
  8. De verse ongeveer 3 minuutjes roerbakken.
  9. iets af laten koelen en uit laten lekken in een zeef.
  10. De vervolgens loskloppen met de .
  11. Doe de bij de , knoflook, en samen met de en creme fraiche.
  12. Voeg en naar smaak toe.
  13. Eventueel wat door het spinaziemengsel zodat het iets droger en dikker van structuur wordt.
  14. Vuur uit, en de pijboompitjes erdoor en samen op de bodem van de taartvorm gieten.
  15. Dit alles bestrooien met geraspte .
  16. In het midden van de oven plaatsen en ongeveer 20-25 minuten goudbruin laten worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kruiden, paneermeel, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in roquefort en oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
245 kcal
12%980 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazie-quiche met creme fraiche