Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Meng de aardappelen en de uien in een kom.
  2. Verhit de in een koekenpan.
  3. Voeg het aardappel-uimengsel toe en draai het vuur iets lager.
  4. Voeg iets toe en schep gedurende 10 minuten het mengsel herhaaldelijk op zodat het niet aan de bodem van de pan koekt.
  5. Laat het mengsel uitlekken in een zeef.
  6. Vang de op zodat u deze later kunt gebruiken om de tortilla te bakken.
  7. Klop de los in een grote kom en klop de uitgeperste knoflook erdoor.
  8. Spatel de en de geraspte erdoor.
  9. Spatel het aardappelmengsel door de en voeg , en toe.
  10. Zet de pan weer op het vuur en bedek de bodem met een dun laagje .
  11. Voeg na 30 seconden het ei-aardappelmengsel toe en verdeel het over de pan.
  12. Bak op een hoog vuur en zorg ervoor dat de omelet niet aan de pan vastkoekt.
  13. Keer de omelet als de bovenkant begint te drogen om met behulp van bijvoorbeeld een bord.
  14. Bak de tortilla totdat deze mooi goudbruin en stevig is.
  15. In het midden mag hij nog een beetje zacht zijn.
  16. Snijd de tortilla in blokjes en serveer hem warm.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
246 kcal
12%1968 kcal
Vetten
11 g.
16%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%136 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazie-kaastortilla
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • tapas
  • Spinazie-kaastortilla