Ingrediënten

+ -
print

Parfait:

Gebakken peer:

Walnoten in ahornsiroop:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Parfait:
  2. Klop de , eidooiers en de wit (dikte van cakebeslag).
  3. Doe dit in een passende kom en sla nu de slagroom op tot yoghurtdikte, voeg ook hierbij de .
  4. Verdeel dit over de vormpjes en zet voor 2 uur in de vriezer.
  5. Gebakken peer:
  6. Schil en snijd de peren in stukjes.
  7. Marineer ze met de en kaneel en bak ze in de pan met een beetje .
  8. Walnoten in ahornsiroop:
  9. Doe de te gebruiken hoeveelheid siroop in een pan.
  10. Warm dit op en roer er een klontje door.
  11. Voeg hieraan toe de en kook een keer op.
  12. Het serveren:
  13. Verdeel de gebakken peren in het midden over de borden.
  14. Omring dit met de saus en de .
  15. Zet hierop klein stukjes eventueel warm gemaakte .
  16. Zet als laatste de uit de vorm gehaalde parfait op de peren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gevulde speculaas is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, boter, roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
324 kcal
16%1944 kcal
Vetten
16 g.
23%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
29 g.
32%174 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas