Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm palingrolletjes recept
Zalm palingrolletjes recept

Zalm palingrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de paling in de keukenmachine samen met peper en zout en 1/8 liter slagroom. Dit laat je malen tot het een mousse is. De gefileerde zalmplakjes leg je dakpansgewijs op een vel aluminiumfolie. Daarna kun je de mousse over de zalmplakjes verdelen in het midden en oprollen tot een grote rol. De aluminiumfolie eromheen laten en even in de diepvries laten opstijven, zodat hij wat makkelijker te snijden is in plakjes. Je kunt het ook voor maken en gewoon in de diepvries laten, maar als je hem moet gebruiken wel eerst een uurtje of twee van te voren uitpakken. Snijden als het nog iets bevroren is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm palingrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven