Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Week de in koud water.
    Splijt het vanillestokje en schraap het merg eruit.
    Breng 400 ml met 75 gram , het vanillestokje en het vanillemerg aan de kook.
  2. Laat ca 10 minuten koken op laag vuur.
    Haal van het vuur.
  3. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze in de warme op.
  4. Verwijder het vanillestokje en laat de afkoelen.
    Roer de yoghurt en de likeur door de heen.
  5. Spoel een cakevorm (ca 20 cm lang) met antiaanbaklaag met koud water om, vul met de yoghurtroom.
  6. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.
    Schil de , snijd hem in 4 stukken en verwijder de stronk.
    Snijd het vruchtvlees klein, Hak de cranberry,s.
  7. Meng beide met en limoensap doorelkaar, Was de ,pluk de blaadjes van de takjes en meng door de .
    Hak de chocolade fijn.
  8. Verwarm 150 ml , smelt daarin de chocolade.
  9. Roer de , 1 theelepel en de rest van de doorelkaar.
  10. Voeg toe aan de hete .
    Dompel de cakevorm even in heet water en stort de pannacotta op een bord.
  11. Snijd de pannacotta in 12 plakken, serveer met het fruit en de chocoladesaus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • suiker, ananas, rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • roomyoghurt en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
72 kcal
3%864 kcal
Vetten
2 g.
3%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
6 g.
6%72 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Yoghurt-panna cotta met fruit voor buffet