Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Worst en spek met uien-appeldip voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Breng het appelsap met 100 ml water en de suiker aan de koo, voeg de appelstukjes toe en laat ze 11 minuten op laag vuur koken tot de appels uit een vallen. Laat het geheel afkoelen
Roer de geroosterde uitjes kort voor het serveren door het appelmengsel.
Bak het spek knapperig in een droge pan. Neem het spek uit de pan en laat het op keukenpapier uitlekken. Bak de worstjes in het hete bakvet rondom goudbruin en gaar. Seveer de uien-appeldip met de worstjes en het spek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit worst en spek met uien-appeldip voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven