Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete lieve hartjes recept
Zoete lieve hartjes recept

Zoete lieve hartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de vruchten fijn. Kneed de gehakte vruchten met koude handen door de marsepein. Bestrooi een werkvlak met poedersuiker en rol de marsepein uit tot een lap van 1 cm dik. Steek twee harten uit het marsepein. Voeg de kleurstof toe aan de 4 eetlepels poedersuiker met 1 eetlepel water en roer het glad. Doop de marsepeinen harten in de rode glazuur en laat het hard worden. Garneer met de snoepjes.

Allergenen Informatie

Voor dit zoete lieve hartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven