Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete passie recept
Hete passie recept

Hete passie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits de eieren in eiwit en eidooier. Breek de chocolade in stukjes. Doe de koffie in een pannetje en smelt de chocolade erin. Roer het goed en haal de pan van he tvuur als er een dikke massa ontstaat. Voeg het klontje boter toe en laat het in de massa smelten. Voeg dan de eidooiers toe en blijf goed roeren. Laat het mengsel afkoelen. Klop de eiwitten tot een schuimige stevige massa. Voeg het eiwit toe aan de chocolademassa. Verdeel de mousse over 2 glazen coupes en zet ze 4 uur afgedekt in de ijskast. Klop de slagroom stijf en spuit toefjes op de mousse.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hete passie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven