Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartstochtelijke vijgensalade recept
Hartstochtelijke vijgensalade recept

Hartstochtelijke vijgensalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Snijd de vijgen in vieren. Zet ze op een ovenplaat en bestrijk ze met olijfolie. Verdeel de ham en amandelen erover. Zet het 15 minuten in de oven. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliezen eruit. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd hem in dunne ringetjes. Klop 2 eetlepels olijfolie, rode wijnazijn en rode peper tot een dressing. Breng het op smaak met zout. Was de sla en dep hem goed droog. Meng de dressing en sinaasappelpartjes door de rucola en drapeer het mengsel op een schaal. Schik de vijgen met ham en amandelen over de salade.

Allergenen Informatie

Voor dit hartstochtelijke vijgensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven