Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartensoep recept
Hartensoep recept

Hartensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook, voeg de tarly toe en kook het zachtjes 15 minuten. Pel en snipper de ui. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd ze in blokjes. Snijd de tofu in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan met dikke bodem en fruit de ui met wortel en bleekselderij 10 minuten op half hoog vuur. Voeg de champignons toe en fruit ze 2 minuten mee. Voeg de groenten met tofu, tomatenketchup en tomatenpuree toe aan de bouillon en laat alles op laag vuur 10 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met peterselie en bieslook.

Allergenen Informatie

Voor dit hartensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven