Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartenkreetjes recept
Hartenkreetjes recept

Hartenkreetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe bloem met boter (zachte), suiker en zout in een kom. Kneed tot een deegbal en laat het gewikkeld in folie een half uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175C. Vet een bakplaat in of gebruik bakpapier. Rol de deegbal uit op een schone ondergrond gebruik wat bloem tegen het plakken ( 5 tot 6 mm dik). Steek de hartjes uit het deeg en leg ze naast elkaar op de bakplaat. Bestrijk ze met losgeklopt ei. Bak ze 20 minuten tot ze goudbruin zijn laat ze goed afkoelen. Meng een paar eetlepels poedersuiker met een scheutje limonade tot een glad papje. Bestrijk elk koekje met het roze glazuur en laat ze drogen.

Allergenen Informatie

Voor dit hartenkreetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven