Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tomatencamembert voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de gedroogde tomaten in 125 ml water aan de kook en laat ze afgedekt 7 minuten koken op laag vuur. Laat ze in het kookvocht afkoelen.
Hak de noten grof en rooster ze licht in een droge koekenpan.
Pel en snipper de ui. Was de bieslook en snijd hem fijn. Houd een beetje voor de garnering apart. Laat de tomaten uitlekken en snijd hem in fijne reepjes.
Roer de noten, de ui, de bieslook, het paprikapoeder en de tomatenpuree door de boter. Snijd de camembert in kleine blokjes en meng hem door de boter. Druk de kaas daarbij fijn met de vork.
Breng op smaak met peper en evt. zout. Bestrooi voor het serveren met de rest van de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatencamembert voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven