Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten) recept
Suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten) recept

Suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was en droog de viooltjes. Klop de 2 eiwittens stijf met een snufje zout (en evt. 2 theelepels water) Bestrijk de viooltjes met het eiwit en bestrooi ze vervolgens met de poedersuiker. Laat de viooltjes goed drogen. Bij voorkeur op vetvrij papier. Bewaren in een luchtdichte trommel. Deze viooltjes zijn uitermate geschikt voor zoete gerechten. Denk vooral aan gebakt als tompouce, maar ook kwarktaart, enz. De viooltjes geven een hele bijzondere uitstraling aan deze gerechten.

Allergenen Informatie

Voor dit suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven