Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speciale (Kerst)soep recept
Speciale (Kerst)soep recept

Speciale (Kerst)soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook je worteltjes beetgaar en snijd ze in plakjes. Snijd de vissoorten op Carpaccio wijze of pureer ze met de kruiden en eventueel wat kookroom in de keukenmachine. Maak een pannenkoek maar voeg in je beslag een flinke snuf nootmuskaat toe. Verwarm de spinazie in een half klontje boter en laat vooral de blaadjes heel. Bak de pannenkoek in het overgebleven halve klontje boter. Beleg de pannenkoek met de uitgespreidde blaadjes spinazie met wortelschijfjes en de tilapiafilet met de kruiden dan daaroverheen de zalm. (Of uit gemak besmeer je de pannekoek met wat er uit de keukenmachine komt). Rol de pannenkoek op en vervolgens in vershoudfolie. Laat 'm opstijven voor een uur of 2 in de koelkast. Maak een groentebouillon. Snijd de pannenkoek in schijfjes (moet u even naar het resultaat kijken, hoe mooi die plakjes eruit zien). Bak ze even lichtbruin aan en leg ze in een mooi groot soepbord (3 plakjes per persoon ongeveer).

Serveersuggesties

Super suggestie: Leg wat verse muntblaadjes op de soep.

Allergenen Informatie

Voor dit speciale (kerst)soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven