Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taai Taai recept
Taai Taai recept

Taai Taai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloem, bakpoeder en zout mengen. Honing met de kruiden aan het meelmengsel toevoegen. Met de hand een soepel deeg kneden en dat minstens 1 uur, maar liever enkele dagen, in de koelkast laten rusten om op te stijven en de kruidensmaak goed in te laten trekken. Het deeg uitrollen tot een dikte van ongeveer 1 cm en er figuurtjes uitsteken. U kunt ook met hand figuurtjes vormen. Op een ingevette bakplaat leggen midden van een voorgewarmde oven en in 15 min. bruin bakken bij 200 graden C. Als u in plaats van vormpjes kleine bolletjes op de bakplaat legt heeft u pepernoten.

Allergenen Informatie

Voor dit taai taai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Taai Taai heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Omdat er geen boter, maar wel kruiden in voorkomen hoeft er geen zout aan worden toegevoegd. Zonder zout krijg je de pure taai-taai smaak van weleer. SUCCES
    Jon gaf dit recept op 12 november 2014 5 uit 5 sterren
  • Hoeveel zout?
    Jacques gaf dit recept op 11 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven