Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sinterklaastoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom met vanillesuiker stijf. Klop de eidooiers met suiker tot een lichtgeel mengsel. Klop de mascarpone door de eidooiers en spatel daarna de slagroom erdoor. Meng de koffie met de amaretto. Verdeel de helft van de speculaasjes in stukken over 4 schaaltjes en sprenkel de helft van de koffie erover. Schep de helft van het mascarponemengsel erop. Maak met de rest van de speculaasjes en mascarponemengsel nog een laag. Bestrooi met cacao en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Versier met chocolade pepernoten.

Allergenen Informatie

Voor dit sinterklaastoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven