Kipslaatje met aardappel en cocktailuitjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor garnering :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de en kook ze in 20 minuten gaar.
  2. Giet ze af, laat ze droogstomen en afkoelen.
  3. Verhit de en bak de kipfilets aan beide kanten lichtbruin.
  4. Laat ze in de pan afgedekt op laag vuur gaar bakken.
  5. Draai de door een zeef in een grote kom.
  6. Snijd de kipfilets in kleine stukjes.
  7. Schil de partysticks dun en snijd ze in stukjes.
  8. Snijd de worteltjes in plakjes.
  9. Snijd de cocktailuitjes in stukjes.
  10. Voeg de met partysticks, cocktailuitjes, met worteltjes toe aan de en meng het geheel goed door elkaar.
  11. Schil de , rasp hem boven de kom en meng hem door het slaatje.
  12. Maak het slaatje smeuiig met en breng het op smaak met .
  13. Schep het slaatje op een grote platte ovale schaal en garneer het met de , augurkplakjes, cocktailuitjes en .
  14. Versier het slaatje met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
  • mayonaise, boter, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise, azijn, mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • mayonaise en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
68 kcal
3%408 kcal
Vetten
2 g.
3%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipslaatje met aardappel en cocktailuitjes