Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde speculaas recept
Gevulde speculaas recept

Gevulde speculaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de roomboter totdat hij zacht is. Voeg 3/4 van het ei en de basterdsuiker toe met de speculaaskruiden, het snufje zout en de eetlepel melk. Daarna het gezeefde meel erdoorheen mixen. Druk de helft van het deeg in de boterkoek vorm en verdeel het gelijkmatig. Leg het amandelspijs erop en verdeel dit eveneens gelijkmatig. Rol met een deegroller de andere helft van het deeg uit tot een mooie lap en leg dit eroverheen. Garneer de koek met de hele amandelen en druk ze er zachtjes in. Bestrijk tot slot de koek met de rest van het geklutste ei. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven