Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brokkenmelk recept
Brokkenmelk recept

Brokkenmelk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer in een kom de vanillesuiker, cacaopoeder en 2 eetlepels slagroom door elkaar tot een glad papje. Voeg de rest van de slagroom toe en klop het mengsel stijf. Zet de slagroom afgedekt tot gebruik in de ijskast. Verwarm in een steelpan de melk met het kaneelstokje en laat het even trekken. Breek de witte chocolade in brokjes. Neem de steelpan van het vuur en verwijder het kaneelstokje. Verdeel de witte chocolade over 4 glazen, schenk de melk erop en roer het even door. Schep de slagroom op de melk en rasp de melk chocolade op de room. Serveer elk glas met een lange vinger.

Allergenen Informatie

Voor dit brokkenmelk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven