Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scones met zalmtartaar voor high tea recept
Scones met zalmtartaar voor high tea recept

Scones met zalmtartaar voor high tea


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de bloem het bakpoeder en zout, voeg stukje voor stukje de boter toe, meng dan de tijm erdoor.
Voeg het ei en de slagroom toe tot er een glad deeg ontstaat.
Kneed het deeg op een werkvlak nog eens goed door en rol het uit tot ca. 2,5 cm dik. Steek er 10 rondjes uit, leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze ca. 10 minuten in de oven. Laat ze afkoelen.
Maak de zalmtartaar: dep de zalm droog en snijd hem in kleine blokjes
Sprenkel het limoensap erover en marineer de zalm ca. 3 uur.
Giet daarna het vocht af. Hak de kappertjes fijn, meng ze met de zalm en de resterende ingrediŽnten ( behalve de limoenrasp
Verdeel de zalmtartaar over de scones en garneer met de limoenrasp.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit scones met zalmtartaar voor high tea recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven