

Saltimbocca voor gourmet
- Nederland
- Speciale gelegenheden
- 4 portie(s)
- 15 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 300 gram varkensschnitzel of kalfsschnitzel
- 8 plakjes salie
- 8 plakjes parmaham
- rucola voor garnering
- 8 cocktailprikkers
Bereidingswijze
Bak de saltimbocca op de bakplaat ca. 2 minuten per kant bruin en gaar. Serveer met een beetje rucola.
Serveersuggesties
Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Meer Recepten
- Gekarameliseerde appeltjes voor gourmet4 porties
10 minuten
bettyvandijk - Gebakken banaan met rum voor gourmet4 porties
15 minuten
bettyvandijk - Scones met zalmtartaar voor high tea10 porties
35 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit saltimbocca voor gourmet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Speciale gelegenheden
- Saltimbocca voor gourmet