Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet recept

Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en kook ze afgedekt in ca. 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
Pel en snipper de ui. Voeg 250 ml water, de azijn, het bouillonblokje.
en zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Snijd de aardappelen in plakjes en meng ze met de marinade en 5 eetlepels walnootolie.
Was de asperges en snijd ongeveer 1 cm van de onderkant af. Snijd de asperges schuin in 3-4 gelijke stukken. Bak ze 5 minuten in 2 eetlepels olie. Breng op smaak met zout en peper en spatel de asperges door de aardappelsalade. Dek de salade af en laat hem 6 uur marineren.
Was de rucola, laat hem uitlekken en scheur de rucola evt. in kleinere stukken. Meng de rucola kort voor het serveren door de aardappelsalade. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de salade met de ham

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van aardappel, asperge en ham voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven