Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met notenpaté recept
Salade met notenpaté recept

Salade met notenpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de kookroom door de notenpaté. Maak er met 2 eetlepels 8 bolletjes van. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de korsten van de boterhammem en rooster het brood in de broodrooster. Snijd er 12 repen van wanneer ze afgekoeld zijn. Leg de repen brood op de sla en leg daar tussen de bolletjes paté. Klop de rode wijn door de cranberrysaus en schenk dit over de salade. Strooi er tenslotte de notenstukjes over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met notenpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven