Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rozijnenwentelteefjes met kaneelsuiker voor high tea


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren met 100 ml melk en de vanillesuiker.
Leg de sneetjes rozijnenbrood naast elkaar in een grote ovenschaal.
Schenk het eimengsel er gelijkmatig over en laat ca. 15 minuten wellen, draai de sneetjes 1 keer om.
Roer de roomkaas, de lemoncord en de 2 eetlepels melk door elkaar.
Meng het kaneelpoeder met de suiker. ,
Verhit de boter in 2 porties in een grote koekenpan, halveer per keer 3 sneetjes brood en bak ze goudbruin in de boter.
Serveer de wentelteefjes met een beetje limoenroom en bestrooi met de kaneelsuiker.
Geef de overige limoenroom er apart bij

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozijnenwentelteefjes met kaneelsuiker voor high tea recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven