Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Röstirondjes met gerookte zalm recept
Röstirondjes met gerookte zalm recept

Röstirondjes met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en was ze. Pel de ui. Rasp de aardappels en de ui grof en roer er 1 ei, zout, peper en nootmuskaat doorheen. Verhit de olie in porties in een grote pan. Maak ca. 12 kleine rösti's van de aardappelmassa en bak ze goudbruin in de olie. Zet ze eventueel warm weg. Klop de slagroom stijf en roer de mierikswortel erdoor. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Doe de massa eventueel in een spuitzak met een stervormige tuit. Leg de rösti en de zalm op borden. Spuit de slagroommierikswortel er in toefjes op. Garneer met waterkers en stukjes citroen.

Serveersuggesties

Als je gasten krijgt, kun je de rösti's al een paar uur van te voren bakken. Leg ze dan naast elkaar op een met bakpapier bekleed bakblik en bak ze kort van te voren weer op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit röstirondjes met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven