Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade met kip en kerriesaus recept
Pastasalade met kip en kerriesaus recept

Pastasalade met kip en kerriesaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking, in ruim water met wat zout.
Giet de pasta af en spoel kort onder koud stromend water. Laat uitlekken en afkoelen.
Dep de kipfilets droog. Verhit de olie in een grote pan en bak er het vlees ca. 7 minuten per zijde in. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Snijd de abrikozen in vieren. Breng ze in een kleine pan met het appelsap aan de kook en kook ca 2 minuten op laag vuur. Laat afkoelen. Giet de mais af en laat goed uitlekken.
Roer voor de saus, de yoghurtmayonaise, de crème fraîche en de kerrie door elkaar.
Roer de abrikozen met het sap erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Was de bieslook, hak hem fijn en roer hem door de saus.
Scheur de kipfilet in stukjes. Meng het vlees met de pasta, de mais en de saus.
Zet de salade minstens 2 uur in de koelkast.
Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade met kip en kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven