Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte bol met kip recept
Witte bol met kip recept

Witte bol met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snijd hem in dunne reepjes. Pel de knoflook en pers hem uit. Halveer de tomaatjes. Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de kapjes van de bollen en hol de broodjes uit. Verkruimel het uitgeholde brood. Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng 1 eetlepel olijfolie met het sinaasappelsap en de helft van de rasp. Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit de ui met knoflook. Voeg het broodkruim en de rest van het sinaasappelrasp toe en bak het even mee. Voeg de tomaten, zout en kipfilet toe en roerbak alles 5 minuten. Vul de uitgeholde broodjes met het kipmengsel en besprenkel het met de sinaasappelolie. Bestrooi de broodjes met bieslook en leg de kapjes er weer op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte bol met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven