Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met rosbief en bosuitjes recept
Salade met rosbief en bosuitjes recept

Salade met rosbief en bosuitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peultjes schoon en snijd ze klein. Snijd de rosbief in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Kook de eieren hard, pel ze en prak ze fijn. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Kook de peultjes in een pan met water en zout in 10 minuten beetgaar. Verdeel de rosbiefreepjes met peultjes en de helft van de bosuitjes over de sla op de bordjes. Meng de olijfolie, arachide-olie, kokosmelk en zout met het limoenrasp en limoensap tot een dressing. Schenk de dressing over de salade. Bestrooi het gerecht met het ei en de rest van het bosuitje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade met rosbief en bosuitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven