Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paascake recept
Paascake recept

Paascake


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een kom de boter met poedersuiker en vanillesuiker zacht roeren. Lepel voor lepel de advocaat erdoor roeren. Net zolang roeren totdat er een glad mengsel ontstaat. In kom slagroom met 3 eetlepels suiker en slagroomversteviger stijfkloppen. De cake 2 keer overlangs halveren, zodat 3 lange plakken ontstaan. Onderste plak besmeren met 1/3 deel van advocaatboter. Middelste plak erop leggen en besmeren met 1/3 deel van slagroom. Bovenste plak erop leggen. Bovenkant van cake met heel dun laagje slagroom besmeren. Zijkanten van cake dik besmeren met de helft van overgebleven slagroom. Met spatel langs zijkanten van cake relief aanbrengen. Rest van slagroom in spuitzak scheppen. Op bovenkant van cake in diagonale lijnen slagroom spuiten, tussen elke slagroomstreep ruimte van ca. 1 cm vrijlaten. Rest van advocaatboter in spuitzak scheppen. Tussen slagroomstrepen, strepen van advocaatboter spuiten. Chocoladeglazuur volgens gebruiksaanwijzing op verpakking laten smelten. Iets laten afkoelen. Van vetvrij papier dun spuitmondje vouwen. Chocoladeglazuur erin scheppen. Over bovenkant van cake kriskras heel fijne chocoladereepjes spuiten. Cake tot gebruik in de koelkast zetten.

Allergenen Informatie

Voor dit paascake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven