Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paasbowl recept
Paasbowl recept

Paasbowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen 1 citroen schoon en schil deze. Pers alle citroenen uit. Breng in een pan 2 deciliter water met de suiker, kurkuma, citroensap en citroenschilletjes aan de kook. Kook tot de suiker is opgelost en laat dit mengsel afkoelen. Maak het fruit schoon. Snijd de ananas in blokjes. Snijd de kiwiís, abrikozen en aardbeien in plakjes. Snijd de nectarine in partjes en de appels in reepjes. Doe het fruit in een grote bowlschaal en schenk de citroensiroop en de prosecco erop.

Allergenen Informatie

Voor dit paasbowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven