Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse-eitjes recept
Amuse-eitjes recept

Amuse-eitjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de zalm schoon (ontdoe van vel en graatjes) en meng de zalm met wat whiskeycocktalisaus. Breng op smaak met peper, zout en wat dille. Tik met een mes voorzichtig het kapje van de eieren. Verwijder voorzichtig de dooier. Vul de eieren met het zalm-mengsel en garneer af met een takje dille en een klein stukje gerookte zalm. Mocht je zalm-mengsel te dun zijn, meng dan 1 van de hardgekookte dooiers erdoor.

Allergenen Informatie

Voor dit amuse-eitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven