Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtenbeignets recept
Vruchtenbeignets recept

Vruchtenbeignets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom, maak een kuiltje in het midden en leg daarin 1 ei, 1 eierdooier, suiker, zout, olie en rum. Roer de melk er in gedeelten door tot een glad beslag ontstaat. Klop het eiwit stijf en en spatel dit door het beslag. Laat het een uur rusten voor gebruik. Haal de vruchten door het beslag en frituur ze in gedeelten in de hete olie op 175 graden C. lichtbruin en krokant. Bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenbeignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven