Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nieuwjaarssalade recept
Nieuwjaarssalade recept

Nieuwjaarssalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Draai de blikjes vis open en laat ze apart uitlekken. Snijd de zalm en makreel in stukken. Snijd de uien van de tonijn in groente fijn en de tonijn in stukken. Verwijder de graat van de sardientjes. Laat de asperges uitlekken. Snijd de augurken in waaiers. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in dunne repen. Snijd de tomaatjes door de midden. Schik op een ovale schaal de soorten vis in groepjes. Garneer de schotel met asperges, zilveruitjes, halve cherry tomaatjes, augurkenwaaiers en paprikarepen. Spuit hier en daar een toefje mayonaise en een schepje wiskysaus. Serveer de salade met toast en roomboter. Geluk op het nieuwe jaar ! ! !

Allergenen Informatie

Voor dit nieuwjaarssalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven