Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kniepertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


mix de boter met de eieren tot een zachte massa. Voeg de overige ingrediŽnten toe en mix tot een smeuÔg beslag. Laat dan een aantal uren (nacht) in de koelkast rusten.
Dan met een wafeltjes/kniepertiesiezer de koekjes bakken. Telkens met een dessertlepel een hoopje beslag in het ijzer doen en dichtknijpen. Stand van de thermostaat en tijd van dichtdrukken naar ervaring/gevoel. "De eerste koekjes zijn voor de kinderen!"

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kniepertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven