Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbeignets recept
Appelbeignets recept

Appelbeignets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Schil de appels en verwijder het klokhuis en snij de appel in 3 schijven.
Steek met een ronde vorm of schaaltje grote rondjes (zodat bijna het gehele bladerdeegvierkant in het rondje valt) in 10 ontdooide velletjes en leg daar een schijf appel op.
Maak kristalsuiker met kaneel tot kaneelsuiker en doe een beetje in elk gatin het midden van de appelschijf.
Daarna steek je weer 10 rondjes uit de andere velletjes deeg en maak je deze randjes een beetje nat met water met een kwastje en druk deze op de appel en plak de randen aan elkaar (eventueel aandrukken met een vork).
Als de olie op temp is (testen met een stukje brood) laat je 2 appelbeignets erin glijden en bak deze 4 a 5 minuutjes om en om.
Daarna even af laten koelen en druk je ze in de kaneelsuiker.
Smakelijk Eten !!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelbeignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven