Noten-fetadip voor bij buffet
- Herkomst Griekenland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Hak de grof.
- Was de en ris de blaadjes van de takjes .
- Verhit de olie en bak de erin.
- Bak de kort mee.
- Laat afkoelen.
- Verbrokkel de fijn en roer hem door de yoghurt.
- Breng op smaak met en , roer het noten-tijmmengsel erdoorheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Noten met roomkaas en camembert voor buffet410m
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
-
Recept
Waldorfsalade met cantharellen voor buffet42u10m
-
Recept
Bonensalade met spek en feta voor buffet445m
-
Recept
Spinazieflensjes met feta voor buffet41u15m
-
Recept
Gevulde puntpaprika's voor buffet445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in griekse yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- griekse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 116 kcal | 5% | 928 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |