Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mamma's yoghurt recept
Mamma's yoghurt recept

Mamma's yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd 4 mooie aarbeien apart voor de garnering. Snijd de rest van de aardbeien in plakjes. Doe de suiker erbij. Breek daarna de koekjes in kleine stukjes. Doe in vier hoge glazen eerst een laagje yoghurt in, dan een laagje aardbeien en daarop een laagje koekjes. Daarna komt er weer een laagje yoghurt bovenop en de rest van de aardbeien. Spuit op elk toetje een mooie toefje slagroom en leg op elke toefje een apart gehouden aardbei.

Allergenen Informatie

Voor dit mamma's yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven