Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartje van kaneel recept
Hartje van kaneel recept

Hartje van kaneel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Haal het bladerdeeg uit de vriezer. Wacht tot het ontdooit is. Pak dan het hartjes vormpje en druk het vormpje er uit. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de suiker met het kaneel naar smaak. Strooi eerst het kaneelsuiker over het hartje heen en druk het dan goed aan. Doe het dan in de voorverwarmde oven. Doe hem 15 minuten in de oven. Smullen maar!

Serveersuggesties

Je kan het natuurlijk ook in andere figuurtjes gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartje van kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven