Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd recept

Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korst van de kaas en verdeel de plakken in gelijke stukken (5 tot 10 cm), totaal 4 stuks. Kaas bestrijken met de mosterd en rond elke plak kaas een plak ham wikkelen. Ei in diep bord loskloppen, bloem op een bord en paneermeel op een bord doen . Ham-kaasplakken een voor een eerst door de bloem dan door het ei en dan door het paneermeel halen. In een ruime pan goudbruin bakken.

Serveersuggesties

Lekker met salade en broodjes. Lekker om vader of moeder mee te verrassen.

Allergenen Informatie

Voor dit ham-kaasschnitzel met zaanse mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven