Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenpoten voor de picknick recept
Kippenpoten voor de picknick recept

Kippenpoten voor de picknick


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Dep de kippenpoten droog en wrijf ze in met zout, peper en paprikapoeder. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng de ui, de knoflook en de cayennepeper met 4 eetlepels olie. Verdeel de kippenpoten en de laurierblaadjes op een ingevette bakplaat. Bak ze gedurende 45 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Bestrijk de kippenpoten na 20 minuten met de kruidenolie. Neem de kippenpoten uit de oven en laat ze afkoelen. Rol het vetvrije papier als manchetten om de poten en wikkel er keukenpapier omheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenpoten voor de picknick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kippenpoten voor de picknick heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dag Betty, Je smeert de poten pas later in met de kruidenolie. Ik neem aan dat dat bewust is. Is er een voordeel als je ze later insmeert in plaats van gelijk aan het begin? Ik weet wel dat de ... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 2 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven