Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus recept
Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus recept

Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Meng bloem, poedersuiker, amandelmeel, eiwitten, boter en de gesmolten chocolade goed doorelkaar.
Zet de muffinvormpjes 20-2 5 minuten.
Verdeel de helft over 4 ingevette muffinvormpjes (van ca. 125 ml).
Leg in elk vormpje een blokje chocolade en schep daarna de rest van het chocolademengsel erop.
Zet de muffinvormpjes 20-2 5 minuten in de oven tot het gaar is maar nog zacht van binnen. Laat ruim 5 minuten rusten voordat je de taartjes op een bordje stort.
Doe voor de saus de room, rietsuiker en stroop in een pan en verwarm op laag vuur totdat de rietsuiker is opgelost, laat 3- 5 minuten zachtjes doorkoken. Schep de saus royaal over de taartjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven