Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel Kerstbavarois recept
Sinaasappel Kerstbavarois recept

Sinaasappel Kerstbavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine inweken Sinaasappelsap aan de kook brengen plus de helft van de suiker. Goed door roeren dan de gelatine erbij doen. Saus tot lauw laten afkoelen totdat hij begint te hangen of dik worden. Eiwitten stijf kloppen en erdoor heen roeren en de helft van de niet te stijf geklopte slagroom (met de rest van de suiker). Je kan tussendoor af en toe proeven en voor de frisheid er een beetje citroensap in doen en ook erg lekker is een scheutje cointreau. Massa in vorm gieten en koud wegzetten. Je kan deze bavarois ook met andere vruchten maken: Bijvoorbeeld: Aardbeien Cassis

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappel kerstbavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sinaasappel Kerstbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat doe ik met de rest van de slagroom?
    Truus gaf dit recept op 7 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven