Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-chocolademousse recept
Sinaasappel-chocolademousse recept

Sinaasappel-chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de chocolade in stukjes en smelt hem au bain marie. Laat hem een beetje afkoelen. Splits het ei. Klop de eidooier met de suiker romig. Roer de vloeibare chocolade en de likeur erdoorheen. Breng eventueel op smaak met een beetje kaneel. Klop de slagroom en het eiwit apart van elkaar stijf en spatel ze beiden door het chocolademengsel. Zet de mousse ca. 4 uur koud weg. Schil de sinaasappels en verwijder de witte huid, Verwijder de velletjes van de partjes vruchtvlees. Halveer de kersen. Verdeel de vruchten, de pistachenootjes en de amandelen met de mousse over de glazen. Versier met de sinaasappelschil en de steranijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven