Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met rode-wijnsaus en gekonfijte sjalotjes recept
Rosbief met rode-wijnsaus en gekonfijte sjalotjes recept

Rosbief met rode-wijnsaus en gekonfijte sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en verdeel ze in teentjes of halveer ze overlangs. Breng de wijn met de suiker in een steelpan aan de kook, voeg de sjalotjes toe en laat zonder deksel het geheel zachtjes inkoken tot het vocht stroperig is en de sjalotjes gaar zijn. Roer af en toe.
Dep het vlees droog met keukenpapier, verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper en braad het met het deksel schuin op de pan, zachtjes in ca. 25 minuten rosť, keer het halverwege de bereidingstijd om.
Neem het vlees uit de pan en laat het, afgedekt met aluminiumfolie ca. 10 minuten rusten, maak intussen de saus volgens gebruiksaanwijzing uit mijn receptenboek.
Snijd het vlees in plakken, leg die op een warme schaal, leg de sjalotjes erlangs en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met rode-wijnsaus en gekonfijte sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven