Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preischnitzel recept
Preischnitzel recept

Preischnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Snijd het spek klein. Was de champignons en snijd ze in schijven. bak het spek knapperig in een grote pan, voeg de uien en de champignons in porties toe en bak ze goudgeel. Laat alles afkoelen. Maak de prei schoon, was hem en snijd hem in ringen. Rasp de kaas. Roer de slagroom, de crème fraice en het sauspoeder tot een gladde saus. Bestrooi het vlees,met zout, peper en paprikapoeder en leg het in een grote ingevette ovenschaal. Schep in lagen de kaas, het ui-paddestoelmengsel, de prei en de jachtsaus in de schaal. Zet de schaal ca. 24 uur weg op een koele plek. Smoor de schotel de volgende dag ca. 1 uur in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Garneer eventueel met peterselie en tomaten.

Allergenen Informatie

Voor dit preischnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven