Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Poire d 'auvergne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng alles op kamertemperatuur. Maak met een lepeltje de holte van de peren wat groter en prak de boter en de blauwe kaas tot een smeuiig geheel. Vul de peren met het mengsel. Leg de peren op een blaadje sla en garneer ze met een eetlepel creme-fraiche. Afmaken met een snufje paprikapoeder. Het geheel even laten afkoelen in de koelkast, ongeveer een half uurtje.

Allergenen Informatie

Voor dit poire d 'auvergne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven