Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelen-carpaccio met notendressing recept
Paddestoelen-carpaccio met notendressing recept

Paddestoelen-carpaccio met notendressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon en snijd ze in de lengte in dunne plakjes. Leg ze in een vergiet en overgiet ze met kokend water. Laat uitlekken en dep ze droog. leg de plakjes dakpansgewijs op 4 borden. Maak een dressing van de zonnebloemolie, mosterd, honing, notenolie en peper. Schenk de dressing over de champignons en verdeel de rode ui erover. Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan en verdeel ze over de carpaccio.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddestoelen-carpaccio met notendressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven